candy bar

Mancarurile din vremea copilariei sunt un bun prilej de a rememora cea mai frumoasa perioada din viata. Amintirile pline de sentimente nostalgice din acea perioada ne duc cu gandul la bunatatile pe care le savuram cu placere in orice clipa.
           

Cand vine vorba de copilarie ne amintim cel mai adesea de dulciurile pe care abia asteptam sa le pregateasca mama sau bunica, dulciurile pe care le mancam aproape fierbinti si cu atata pofta deoarece nu aveam rabdarea necesara pana se raceau.

           

Copilaria a constat in dulciurile rontaite pe ascuns si in bucatile de prajituri furate de pe masa. Unele dintre aceste dulciuri facute in casa au ramas populare pana azi, de aceea ne-am gandit sa facem un bar cu cele mai iubite dulciuri din copilarie. Dulciuri de casa care, intr-un fel sau altul, au facut mai frumoasa copilaria unora dintre noi. Asadar, fie ca este vorba de clatite, caraiman, eclere, papanasi, nuci cu crema, fiecare dintre noi are un „dulce” al copilariei. Barul nostru de dulciuri va invita sa simtiti din nou gusturile inedite ale celor mai iubite retete de dulciuri din copilarie, retete pe care bunica le pregatea cu mare drag. Invesmantate in mister si briza suava de primavara, retele de dulciuri va imbie prin gustul lor delicios, prin aroma lor irezistibila si aspectul surprinzator sa petreceti seri alaturi de familie si prieteni.

 

Asa ca e momentul sa te rasfeti cu tot ce e mai bun!
Aceste dulciuri pot fi combinate dupa preferinta clientilor.
Daca iti doresti ca in loc de marturii sa oferi delicioasele bomboane Raffaello, bomboane cu visine sau delicioasele Truffe, te putem ajuta cu pungute speciale, pentru ca fiecare invitat sa ia “la pachet” o amintire de la evenimentul tau!

 

Pretul pentru candy bar se stabileste in functie de preferintele fiecarui client. Putem oricand sa creem un pachet care sa se incadreze in bugetul tau.